Skontaktuj się z nami - pracujemy od poniedziałku do piątku (8.00-17.00)

Skontaktuj się z nami – pon-pt w godz. 8.00-17.00

Zadzwoń

lub napisz

Opinie

Sprawdź, co o współpracy z nami mówią nasi Klienci
4.8 / 5.0
4.5/5
średnia ocen Google, Facebook, Oferteo i TrustMate

Zapoznaj się z opiniami naszych Klientów na temat budowy energooszczędnych domów jednorodzinnych. Dzięki współpracy z nami wielu z nich zamieszkało w domach spełniających najwyższe standardy izolacji termicznej oraz minimalnej emisji CO2. Skontaktuj się z nami i dołącz do grona zadowolonych Klientów :)

Opinie o Domu Pełnym Energii

Sortowanie:
5/5
23 lutego 2024
Jesteśmy bardzo zadowoleni z dotychczasowej współpracy z Dom Pełen Energii. Szczególnie chciałbym wyróżnić Pana Piotra, który dzięki swojemu zaangażowaniu i wiedzy bardzo nam pomógł, wyjaśniając wiele kwestii i proponując dopasowane do naszych potrzeb rozwiązania przy projektowaniu domu. Za każdym razem, kiedy kontaktowałem się z Panem Piotrem mogłem uzyskać od razu fachową odpowiedź na moje pytania. Kontakt był na bardzo wysokim poziomie, co bardzo pozytywnie mnie nastawiło. Duże podziękowania dla Pani Patrycji, której wsparcie okazało się nieocenione. Czuliśmy się bezpiecznie, będąc prowadzonym w trakcie całego procesu projektowania domu, załatwiania wszystkich formalności i przygotowania do budowy. Projekt domu został dopasowany do naszych potrzeb kompleksowo i bez dużego nakładu czasu z naszej strony, co było dla nas bardzo istotne. Polecam DPE wszystkim, którzy szukają solidnej firmy, która od początku do końca zajmie się budową ich wymarzonego domu :)
Maciej Jankowski - opinia z serwisu Google
5/5
11 stycznia 2024
Dzisiaj odebraliśmy klucze do domu wybudowanego przez Dom Pełen Energii. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy i polecamy powierzenie im budowy.
Izabela Marzec - opinia z serwisu Gowork
5/5
4 stycznia 2024
Z DPE budowaliśmy dom jednorodzinny 227 m2 w Kościerzynie. Budowa trwała 18 miesięcy od położenia fundamentów do wprowadzenia się. Ogólnie jesteśmy zadowoleni. Szczególnie z opieki doświadczonych pracowników - przy projektowaniu i zawarciu umowy oraz nadzorze technicznym. Jakość wykonania oceniamy na 5/5. Odstępstw od projektu praktycznie nie było. Drobne usterki DPE usuwało na bieżąco. Komunikacja 4/5 - bardzo zależało od przydzielonego do nas inżyniera. Jedni byli super-responsywni na maile i SMSy, a innych trzeba było ścigać. Planowanie i terminowość 4/5. Z jednej strony budowa trwała dłużej niż zakładaliśmy. Widzieliśmy też miejsca w harmonogramie, gdzie sprawy mogły pójść nieco szybciej. Z drugiej strony mieliśmy też szereg obiektywnych przeszkód, które także wpłynęły na ostateczny termin. Podsumowując, na pewno skorzystalibyśmy z usług DPE ponownie przy kolejnym domu, choć mamy nadzieję, że ten wymarzony będzie już na całe życie ;)
Piotr B. - opinia z serwisu Google
5/5
7 grudnia 2023
Firma DPE która pracowała nad naszym domem o powierzchni 115 metrów kwadratowych, zasługuje na bardzo pozytywną opinię. Od projektu, przez pozwolenie na budowę, do stanu SSZ była dla nas ogromnym wsparciem. Ponadto zapewniała szybkie tempo prac pomimo niesprzyjajacych warunków pogodowych, stały kontakt z nami jako inwestorami oraz regularne zdjęcia z postępu prac. Kolejnym aspektem, który należy pochwalić jest brak jakichkolwiek większych poprawek na etapie odbioru poszczególnych etapów budowy. Stan SSZ siągnęlismy w około 8 Mcy (z pokryciem dachowym i stolarką okienna). Polecam do współpracy. Agnieszka - Gdańsk
Agnieszka Mróz - opinia z serwisu Oferteo
5/5
7 listopada 2023
Moim zdaniem najlepszy wybór na rynku pod względem jakości i ceny. Kompleksowa budowa domu, profesjonalizm, doradztwo. Bardzo dobre podejście do klienta - budowa w trudnym okresie (pandemia, inflacja) mimo to mogliśmy liczyć na zrozumienie, radę i pomoc. Rzetelni podwykonawcy i zaangażowany w budowę inżynier. Gorąco polecam.
Paweł Wiedbeck - opinia z serwisu Google
5/5
2 listopada 2023
Budowa domu przebiegła w takim tempie, że większość osób nie dowierza. Udało się zakończyć pracę dwa miesiące przed planowanym terminem a wszystko dzięki świetnej współpracy z panem inżynierem i całą resztą osób pracujących w DPE. Wszystkie prace zostały wykonane bardzo dokładnie, czysto a całość była na bieżąco nadzorowana i w razie jakichkolwiek pytań/ ewentualnych problemów nie było żadnych problemów z kontaktem. Z całego serca polecamy budowę domu z domem pełnym energii :))
Agnieszka Kotecka - opinia z serwisu Facebook
5/5
20 marca 2023
Nasza przygoda z DPE rozpoczęła się ponad 2 lata temu. Wówczas przedstawiciel firmy doradzał nam, kiedy jeszcze byliśmy na etapie poszukiwań idealnej działki. Następnie wspierał przy projektowaniu wymarzonego domu, a teraz już jesteśmy na finishu prac deweloperskich. Z czystym sumieniem możemy polecić firmę Dom Pełen Energii. Współpraca z nimi była strzałem w dziesiątkę - na każdym etapie doradzają i pomagają rozwiązać problemy, które pojawiają się w międzyczasie.
Anna Druba-Ziętek - opinia z serwisu Google
5/5
8 marca 2023
Profesjonalizm i poważne podejście do współpracy. Terminowość i fachowość. Problemy (a te są zawsze) rozwiązywane na bieżąco. Kierownik budowy z Oddziału Trójmiasto-Pan Daniel- pełen profesjonalizm i bardzo duże zaangażowanie w budowę. Zawsze służył pomocą. Budowa , pomimo że rozpoczęta w paskudnym okresie (marzec 2022) zakończona terminowo . Ekipy fachowców na wysokim poziomie i bardzo dobra współpraca z nimi. Jeżeli ktoś chce budować i nie szukać sam wykonawców do poszczególnych robót (a jeszcze nie wiadomo na kogo się trafi - z cyklu " będzie Pan zadowolony") polecam DPE. DPE w Oddziale Trójmiasto ma naprawdę dobrych i rzetelnych wykonawców.
Ewa Pieńkowska - opinia z serwisu Facebook
5/5
15 lutego 2023
Firma "Dom Pełen Energii" to doskonały wybór dla wszystkich, którzy marzą o wybudowaniu własnego domu. Przede wszystkim, muszę pochwalić terminowość usługi - mój dom został wybudowany zgodnie z planem, a nawet przed terminem. Na szczególną uwagę zasługuje inżynier budowy, który był zawsze dostępny i odpowiadał na każdy mój telefon. Dzięki niemu miałam pewność, że budowa mojego domu przebiega pomyślnie i zgodnie z moimi oczekiwaniami. Niezwykle istotne jest również to, że mimo indeksacji kosztów, udało się dogadać o obniżenie kwoty i wynegocjować, że będzie to jednorazowy koszt. Podsumowując, jeśli szukasz profesjonalnej i rzetelnej firmy budowlanej, która spełni Twoje marzenia, to DPE jest strzałem w dziesiątkę. Serdecznie polecam!
Maciej Kaczor - opinia z serwisu Google
Jesteśmy bardzo zadowoleni z dotychczasowej współpracy z Dom Pełen Energii. Szczególnie chciałbym wyróżnić Pana Piotra, który dzięki swojemu zaangażowaniu i wiedzy bardzo nam pomógł, wyjaśniając wiele kwestii i proponując dopasowane do naszych potrzeb rozwiązania przy projektowaniu domu. Za każdym razem, kiedy kontaktowałem się z Panem Piotrem mogłem uzyskać od razu fachową odpowiedź na moje pytania. Kontakt był na bardzo wysokim poziomie, co bardzo pozytywnie mnie nastawiło. Duże podziękowania dla Pani Patrycji, której wsparcie okazało się nieocenione. Czuliśmy się bezpiecznie, będąc prowadzonym w trakcie całego procesu projektowania domu, załatwiania wszystkich formalności i przygotowania do budowy. Projekt domu został dopasowany do naszych potrzeb kompleksowo i bez dużego nakładu czasu z naszej strony, co było dla nas bardzo istotne. Polecam DPE wszystkim, którzy szukają solidnej firmy, która od początku do końca zajmie się budową ich wymarzonego domu :)
Maciej Jankowski - opinia z serwisu Google
Dzisiaj odebraliśmy klucze do domu wybudowanego przez Dom Pełen Energii. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy i polecamy powierzenie im budowy.
Izabela Marzec - opinia z serwisu Gowork
Z DPE budowaliśmy dom jednorodzinny 227 m2 w Kościerzynie. Budowa trwała 18 miesięcy od położenia fundamentów do wprowadzenia się. Ogólnie jesteśmy zadowoleni. Szczególnie z opieki doświadczonych pracowników - przy projektowaniu i zawarciu umowy oraz nadzorze technicznym. Jakość wykonania oceniamy na 5/5. Odstępstw od projektu praktycznie nie było. Drobne usterki DPE usuwało na bieżąco. Komunikacja 4/5 - bardzo zależało od przydzielonego do nas inżyniera. Jedni byli super-responsywni na maile i SMSy, a innych trzeba było ścigać. Planowanie i terminowość 4/5. Z jednej strony budowa trwała dłużej niż zakładaliśmy. Widzieliśmy też miejsca w harmonogramie, gdzie sprawy mogły pójść nieco szybciej. Z drugiej strony mieliśmy też szereg obiektywnych przeszkód, które także wpłynęły na ostateczny termin. Podsumowując, na pewno skorzystalibyśmy z usług DPE ponownie przy kolejnym domu, choć mamy nadzieję, że ten wymarzony będzie już na całe życie ;)
Piotr B. - opinia z serwisu Google
Firma DPE która pracowała nad naszym domem o powierzchni 115 metrów kwadratowych, zasługuje na bardzo pozytywną opinię. Od projektu, przez pozwolenie na budowę, do stanu SSZ była dla nas ogromnym wsparciem. Ponadto zapewniała szybkie tempo prac pomimo niesprzyjajacych warunków pogodowych, stały kontakt z nami jako inwestorami oraz regularne zdjęcia z postępu prac. Kolejnym aspektem, który należy pochwalić jest brak jakichkolwiek większych poprawek na etapie odbioru poszczególnych etapów budowy. Stan SSZ siągnęlismy w około 8 Mcy (z pokryciem dachowym i stolarką okienna). Polecam do współpracy. Agnieszka - Gdańsk
Agnieszka Mróz - opinia z serwisu Oferteo
Moim zdaniem najlepszy wybór na rynku pod względem jakości i ceny. Kompleksowa budowa domu, profesjonalizm, doradztwo. Bardzo dobre podejście do klienta - budowa w trudnym okresie (pandemia, inflacja) mimo to mogliśmy liczyć na zrozumienie, radę i pomoc. Rzetelni podwykonawcy i zaangażowany w budowę inżynier. Gorąco polecam.
Paweł Wiedbeck - opinia z serwisu Google
Budowa domu przebiegła w takim tempie, że większość osób nie dowierza. Udało się zakończyć pracę dwa miesiące przed planowanym terminem a wszystko dzięki świetnej współpracy z panem inżynierem i całą resztą osób pracujących w DPE. Wszystkie prace zostały wykonane bardzo dokładnie, czysto a całość była na bieżąco nadzorowana i w razie jakichkolwiek pytań/ ewentualnych problemów nie było żadnych problemów z kontaktem. Z całego serca polecamy budowę domu z domem pełnym energii :))
Agnieszka Kotecka - opinia z serwisu Facebook

Darmowa wycena
w 60 sekund

Ile będzie kosztował Twój dom? Znamy odpowiedź!

Wypełnij formularz i otrzymaj wycenę od razu!